Εφαρμογή Τηλεματικής για ενίσχυση της ανάλυσης της ροής των εργασιών και τη βελτίωση των εμπορικών διαδικασιών – TELEFLOW

Εφαρμογή Τηλεματικής για ενίσχυση της ανάλυσης της ροής των εργασιών και τη βελτίωση των εμπορικών διαδικασιών – TELEFLOW

TELEFLOW

Πελάτης: EU, DG XIII ATT

Διάρκεια: Φεβρουάριος 1996 – Φεβρουάριος 1999

Καθώς ο αυριανός ανταγωνισμός θα διεξαχθεί μεταξύ συστημάτων αξιών αντί για μεταξύ των εταιρειών μόνο, οι Ευρωπαϊκές εταιρείες χρειάζεται να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά και την αποδοτικότητά τους στην συνολική αλυσίδα παροχών και το σύστημα αξιών, αναλύοντας και βελτιώνοντας τις διαδικασίες στο εσωτερικό περιβάλλον της εταιρείας σε διαφορετικά στάδια.
Το σύστημα TELEFLOW έχει σα στόχο την στήριξη των έργων επανασχεδιασμού του συστήματος αξιών, για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των εταιρειών, με χρήση νέων εφαρμογών τηλεματικής σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και προμήθειας.
Το TELEFLOW δίνει έμφαση στη διαχείριση της αλυσίδας αξιών και στην ανάλυση των διαδικασιών και της ροής των πληροφοριών σε όλες τις διαδικασίας της αλυσίδας. Η αρχιτεκτονική για την ενσωμάτωση της αλυσίδας παραγωγής και προμήθειας, με χρήση συστημάτων τηλεματικής, θα καθιερωθεί και θα τεθεί σε ισχύ με πραγματικές πιλοτικές εφαρμογές σε συνεργασία με τους διαφορετικούς χρήστες. Παράλληλα, θα εκτιμηθούν οι επιπτώσεις του συστήματος λήψης αποφάσεων του TELEFLOW τόσο στις ίδιες επιχειρήσεις όσο και στην πολιτεία σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.
Το TELEFLOW παρέχει σε εταιρείες (με έμφαση τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις) τα λογισμικά εργαλεία, τα οποία στόχο έχουν τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους. Συνεπώς, η Ευρωπαϊκή βιομηχανία στο σύνολό της, θα διαμορφωθεί ανάλογα με τα αντικείμενα των πολιτικών της ΕΕ, όπως είναι η κοινωνική και οικονομική συνοχή, η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η ίδρυση μιας Ευρωπαϊκής Κοινωνίας Πληροφοριών.

Ο ρόλος της TREDIT:
– Μελέτη state-of-the-art στο χώρο των εφαρμογών logistics
– Προσδιορισμός λειτουργικών προδιαγραφών