Διάκριση της TREDIT S.A. στα Supply Chain Awards 2018

Διάκριση της TREDIT S.A. στα Supply Chain Awards 2018

Την Tρίτη 5 Ιουνίου 2018 όλα τα φώτα στράφηκαν στους Νικητές των Supply Chain Awards 2018, σε μία υπέρλαμπρη Τελετή Απονομής η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Αριάδνη στην Βαρυμπόμπη. Tα βραβεία διοργανώνουν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Στην τελετή απονομής, βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες από εταιρείες και οργανισμούς για την αριστεία τους στον σημαντικό αυτό κλάδο για την Εθνική Οικονομία. Στον χώρο παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας, εκπροσώπους Υπουργείων, Συνδέσμων και δημοσιογράφοι.

Η εταιρία TREDIT και το Ινστιτούτο Μεταφορών ΕΚΕΤΑ απέσπασαν Gold βραβείο για το ερευνητικό έργο LOGIMATIC. (Ενοποιημένη χρήση EGNSS και αισθητήρων επί του οχήματος για τον αυτοματισμό οχημάτων στοιβασίας σε λιμένες- LOGIMATIC). Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το European GNSS Agency – H2020-Galileo-2015-1.

Το έργο έχει ως σκοπό το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την πιλοτική εφαρμογή μιας τεχνολογικά προηγμένης λύσης για την δημιουργία αυτόνομου οχήματος οριζόντιας μεταφοράς Ε/Κ (Straddle Carrier) σε τερματικούς σταθμούς. Οι επιμέρους στόχοι τoυ έργου είναι:
– η ανάπτυξη μιας τεχνικά προηγμένης λύσης για πλοήγηση αξιοποιώντας και διασυνδέοντας αισθητήρες GNSS και άλλους αισθητήρες επί του οχήματος,
– η ανάπτυξη εφαρμογής για τον σχεδιασμό κίνησης Straddle Carrier εντός του τερματικού σταθμού E/K με χρήση εργαλείων GIS και η διασύνδεσή του με σύστημα TOS (Terminal Operating System).
– η ασφάλεια και αξιοπιστία στην παροχή της σχετικής υπηρεσίας βασισμένη σε προστασία από κυβερνο-επιθέσεις (cyber-attacks),

Η TREDIT συμμετέχει ενεργά σε όλες τις φάσεις του έργου ενώ είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εφαρμογής για τον σχεδιασμό και παρακολούθηση της κίνησης των αυτόνομων Straddle Carrier σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μεταφορών ΕΚΕΤΑ.

_DSC3439

_DSC3440

_DSC3445